Uncategorized

Laserski posegi

26. 10. 2015

Laserji so v zadnjih letih postali nepogrešljivi za odpravljanje marsikatere nepravilnosti na našem telesu in še posebej na koži. Gre za vrhunske medicinske naprave in beseda »laser« povsem upravičeno ljudem daje občutek varnosti in strokovnosti.

Z laserji rešujemo probleme staranja kože, ki so posledica izpostavljanja sončnim žarkom, vplivov iz okolja, kajenja, prirojenih lastnosti idr. Odstranjujemo lahko tetovaže, odvečne dlake, kožne izrastke, pigmentne kožne izrastke, uporabljamo pa jih tudi za boj proti glivicam in žilnim spremembam.

Laserske posege se lahko izvaja v kateremkoli letnem času, vendar pa za dele telesa, ki so poleti izpostavljeni soncu, priporočamo jesenski in zimski čas.

Laserska terapija je terapija z usmerjeno svetlobo valovnih dolžin in glede na tip laserja deluje površinsko ali globinsko. Na trgu je ogromno laserjev različnih proizvajalcev, vsak s svojimi karakteristikami. Da laserji zares opravijo svojo funkcijo in so terapije z njimi učinkovite, jih je potrebno natančno preučiti. Če k temu dodamo še značilnosti in reakcije posameznika, na katerem se izvaja laserska terapija, lahko hitro ugotovimo, da je vsaka laserska terapija zgodba zase.

Vsem, ki se odločate za laserske posega svetujemo, da preverite, s katerimi laserji se izvajajo terapije in kakšen je njihov odstotek uspešnosti. Prvi znak, da morda ne gre za laserje vrhunskih proizvajalcev, so cene terapij.

V Estetiki Nobilis uporabljamo laserje vrhunske kakovosti – Fotona, Energist Medical Group (MedArt in NeoGen Plasma) in Asclepion.

Laserji - Estetika Nobilis

Imate vprašanja glede laserskih posegov? Pokličite nas na 031 730 333 ali nam pišite na info@nobilis.si.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply