Uncategorized

V treh mesecih do kože, ki vam jo bo zavidala vsaka 30-letnica

16. 10. 2016

Nobilis e-vodic do lepse kozeE-vodič do mlajše in lepše kože si hitro in enostavno prenesite tukaj:

Koža je naše ogledalo, ki ima ves potencial, da izgleda odlično. S kakovostno in redno nego lahko odpravimo veliko večino posledic slabih navad in časa.

V brezplačnem e-vodiču vas čakajo praktični nasveti, predlogi in recepti:

  • Za vsakodnevno nego kože
  • Za razvajanje
  • Motivacijski koledar za vse tri mesece

Želite spremembo vaših vsakodnevnih rutin, da bo vaša koža bolj sijoča? V e-vodiču vas čakajo nasveti, kako čistiti in hraniti vašo kožo, da boste z majhnimi koraki dosegli svež in mladostnejši videz.

Iščete pravi način, da bi zabrisali znake staranja kože? Anti-age kreme so eden od prvih korakov za ohranjanje mladostne kože, vendar izbira prave je zapleten, kjer potrebujete nasvet strokovnjaka. V e-vodiču boste našli odgovore na številna vprašanja, kako vsak dan skrbeti za mlajši videz in kako z različnimi tretmaji še dodatno spobuditi kožo, da bodo leta samo številka.

Se tudi vi sprašujete, kako koži nuditi več od vsakodnevne nege? V e-vodiču vas čakajo konkretne ideje, kako se lahko razvajate in hkrati negujete vašo kožo, da bo sijoča in da si ne boste zakrivali vašega čudovitega obraza.

Kako koži vrnemo sijaj s prehrano? Tudi na to vprašanje smo odgovorili v brezplačnem e-vodiču. Koža je odraz naše skrbi za celotno telo. Vse, kar vnašamo v naše telo, se odraža  na koži. Poiščite koristne odgovore že danes!

Razmišljate o estetskem posegu? Predstavljamo vam celovit spekter estetskih posegov in njihovih učinkov na kožo. Seveda v e-vodiču nismo mogli odgovoriti na vsa vaša vprašanja, zato vam omogočamo prvi brezplačni posvet v Estetiki Nobilis, kjer vam bodo naši strokovnjaki odgovorili tudi na najbolj zapletena vprašanja.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply